WIJMAN CAR REFINISH

Newtonstraat 9
7651 AP Tubbergen

T. 0546 – 62 41 44
F. 0546 – 62 41 44
E. info@wijmancarrefinish.nl

Restauratiebedrijf Van der Grinten

Voortbouwend op de ruime ervaring en kennis van een enthousiast en gedreven sleutelaar, heeft Fiete van der Grinten het restauratiebedrijf per 1-2-2014 overgedragen aan Barend Wijman van Wijman Car refinish te Tubbergen. Vanaf dit moment kunnen de Engelse sportwagens voor restauratie en onderhoud terecht bij Wijman Car Refinish in Tubbergen. In de loop van de afgelopen 25 jaar heeft het bedrijf Van der Grinten een enorme groei doorgemaakt en hebben merken als Triumph, Austin Healey, Jaguar, MG en Morgan stuk voor stuk hun geheimen prijs moeten geven.

Restauratie

Bijna alle facetten van een restauratie worden in de eigen, professioneel uitgeruste werkplaats verricht. Het restauratiebedrijf beschikt naast een algemene werkplaats dan ook over een plaatwerkerij, revisieruimte, onderdelenmagazijn en stalling.

Met enthousiasme, werken Barend Wijman en zijn medewerkers op een bijzonder professionele wijze in een professioneel uitgeruste werkplaats, waarbij de prettige onderlinge werksfeer en de manier van omgaan met klanten, voor iedereen een warm welkom betekent.

Je kunt dus ook in de toekomst rekenen op vakmanschap. Je kunt ons bereiken op 053-430 212 14 of 0546-62 41 44

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu